Drukwerk, print en sign

De grafisch en drukwerk partner met goede service én een scherpe prijs.

Van grote abri’s tot speciale visitekaartjes, drukwerk op maat, gepersonaliseerd of waterbestendig drukwerk. Je drukwerk voorzien van een luxe of speciale afwerking of afgewerkt tot een opvallend formaat? Je kunt het tegenwoordig zo gek niet verzinnen of het kan geproduceerd worden. Dit kan zowel in grote als in kleine oplage’s.

Maak het ‘zichtbaar’ en ‘tastbaar’

Het werk dat Slize produceert en realiseert

Onderstaand zie je een selectie uit het drukwerk en de print / sign werkzaamheden die Slize voor haar klanten realiseert. Geen opdracht is hetzelfde, elk product is uniek en de keuze uit materialen en afwerkingsopties is groot. Ben je op zoek naar iets bijzonders, een snelle, tijdelijke of voordelige(re) oplossing? Dan ben je bij Slize aan het juiste adres. 

Sign, print en drukwerk

horeca drukwerk menukaarten de wethouder denekamp

Fan van drukwerk & print

Van idee, digitale schets, tekening of grafische uiting naar het daadwerkelijk product. Tussen het werk zie je een aantal voorbeelden en specials van het door Slize verzorgde drukwerk, print en sign.

Maar Slize doet nog veel meer. Voor vrijwel alles dat je wilt laten (be)drukken, printen of plakken kun je bij Slize uit Oldenzaal terecht. Doordat Slize onafhankelijk is en we samen werken met diverse grafische partners kan er geleverd worden voor scherpe prijzen.

Maak het tastbaar en zichtbaar

Print en drukwerk, in alle vormen, soorten en maten. Geef je product of merk een professionele uitstraling en maak het tastbaar en zichtbaar. Samenwerken en slim zijn, zo houden we samen de prijs scherp én zorgen we voor een mooi product. Ook als je druk- of printwerk met spoed klaar moet gaat Slize graag de uitdaging met je aan. Waarom moeilijk doen als het makkelijker kan? Daarom is Slize jouw grafisch partner voor sign, print en drukwerk.

Uitgelicht drukwerk

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Deze zie je terug in de vorm van diverse highlights op de website. Onderstaand een selectie, uit het print, drukwerk en sign portfolio, die de moeite waard is om te bekijken.

Op zoek naar betaalbaar, luxe en chique drukwerk? Drukwerk afwerken met goud is een van de vele mogelijkheden om een mooie special te creëren.

Voor RCO Harlequins realiseerde Slize bedrukte bierviltjes. Een opvallende promotievorm om je boodschap onder de aandacht te brengen.

De creatie van een opvallende en ‘in het oog springende’ verpakking. Een toffe opdracht waarbij gewerkt is met diverse afwerkingsvormen.

LET's PRINT