Deze zomer vindt de Oldenzaalse Zomeractie plaats in Centrum Oldenzaal. Een actie vanuit Oldenzaal Promotie waarmee Slize de campagne ontwikkelde. Onderdeel van de zomercampagne was een spaaractie. Hiervoor mocht Slize kleine ronde stickers drukken.

De kleine ronde stickers zijn full-colour gedrukt en zijn slechts enkele cm’s groot. Omdat de zomeractie langere periode loopt zijn de ronde stickers gedrukt in grote oplage. Naast de stickers mocht Slize ook de vormgeving / DTP en het ontwerp verzorgen.

Hiervoor hebben we onder andere het logo van de Glimlach gebruikt. Het gezicht van Boeskoolmenneke is voorzien van zonnebril om het zomerse van de campagne extra kracht bij te zetten. ?  Dit nieuwe beeldmerk vormde de basis van het ontwerp van de campagne en zie je terug in de diverse uitingen.

Wil je ook kleine ronde stickers drukken of ben je op zoek naar ander print of drukwerk? Stickers drukken kan in op verschillende materialen, diverse maten en vormen. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

Vrijdag 3 juli 2020   |   Kleine ronde stickers drukken

Dit wil ik ook!