Voor de horeca vrienden uit Denekamp mocht Slize een nieuwe serie zakelijke cadeaubonnen drukken met nummer. De zakelijke cadeaubonnen zijn gedrukt in diverse bedragen. Naast het drukwerk mocht Slize ook de opmaak / DTP verzorgen.

De nieuwe serie zakelijke cadeaubonnen hebben een licht glans, zijn gedrukt op stevig papier en zijn beschrijfbaar. Elke gedrukte cadeaubon is voorzien van een eigen uniek nummer. Hierdoor zijn de cadeaubonnen niet te vervalsen en/of na te maken.

Zakelijke cadeaubonnen drukken is een mooie vorm van promotie voor je bedrijf. Zakelijk interessant en voor je gasten / bezoekers / klanten biedt het een mooie mogelijkheid om een uniek en origineel cadeau te kopen.

Zakelijke cadeaubonnen drukken met nummer voor je bedrijf

Wil je ook zakelijke cadeaubonnen drukken?

Dit kan in zowel grote als kleine oplage en is al mogelijk vanaf 10 stuks. Zakelijke cadeaubonnen drukken kan op allerlei formaten, op diverse papiersoorten en kunnen indien gewenst voorzien worden van passende envelop.

Wil je echt opvallen met je drukwerk? Ga voor een afwijkend formaat, speciale afwerking of een bijzondere papiersoort. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden

 

Maandag 2 augustus 2021   |   Zakelijke cadeaubonnen drukken

Dit wil ik ook!