Het adres voor grafisch ontwerp, webdesign, DTP, print en drukwerk

Flexibel, creatief, denken in oplossingen, maatwerk en origineel grafisch ontwerp vanaf scratch. Slize is een creatie & reclamebureau gevestigd in Oldenzaal en het adres voor al je grafisch ontwerp, vormgeving / DTP, webdesign en drukwerk. Samen met en voor onze klanten werken we elke dag aan een beter en mooier resultaat.

Gedreven, enthousiast en dol op details. Slize is gek op grafisch ontwerp en heeft passie voor kleur, vorm, typografie en materiaal. Werken met Slize is ‘samen’ werken op een prettige manier, zoals jij wilt en wanneer het jou uitkomt. Volledig flexibel, snel kunnen schakelen, meedenken met klanten en absoluut géén 9-5 mentaliteit.

Uitgelicht werk

Flexibel, creatief, denken in oplossingen, maatwerk en origineel grafisch ontwerp vanaf scratch. Slize is een creatie & reclamebureau gevestigd in Oldenzaal en het adres voor al je grafisch ontwerp, vormgeving / DTP, webdesign en drukwerk. Samen met en voor onze klanten werken we elke dag aan een beter en mooier resultaat.

portfolio 2022 grafisch ontwerp slize oldenzaal

Jaaroverzichten

Een overzicht van het mooiste, leukste en bijzonderste werk.

webdesign portfolio slize oldenzaal

Webdesign

Responsive design en websites volledig op maat gemaakt.

logo ontwerp portfolio slize oldenzaal

Logo ontwerp

Zorgt voor herkenbare en een professionele uitstraling.

Vormgeving - DTP - Portfolio Slize Oldenzaal

Opmaak / DTP

Bestanden (technisch) correct, verzorgd en netjes opmaken

event design portfolio slize oldenzaal

Event Design

Opvallende unieke designs voor horeca & eventbranche.

animaties spotjes portfolio slize oldenzaal

Animaties / spotjes

De aandacht trekken met bewegende beelden.

beeldbewerking photoshop portfolio slize oldenzaal

Beeldbewerking

Uniek en eigen ‘artwork’ compleet op maat gemaakt.

beeldmerk iconen portfolio slize oldenzaal - bewerkte 3d versie

Beeldmerk / iconen

De kracht van eenvoud, herkenbaar en breed inzetbaar.

Let's create - Slize.nl

Samen werken aan
het ‘WOW’ effect!

grafisch ontwerp portfolio slize oldenzaal

Grafisch ontwerp

Opvallen en zichtbaar (blijven) zijn. Het begint allemaal met een mooie, duidelijke, pakkende maar ook herkenbare uitstraling. Een goed grafisch ontwerp is hierbij essentieel. Bij Slize zijn we gek op kleur, vorm en typografie en maken we nieuwe uitstralingen en grafisch ontwerp vanuit het niets. Je reclame-uitingen zeggen namelijk veel veel meer dan je denkt.

Print, sign en drukwerk

Sign, print en drukwerk op maat, gepersonaliseerd, voorzien van een luxe speciale afwerking of afgewerkt tot een opvallend formaat. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan geproduceerd worden. Dit kan zowel in grote als in kleine oplage’s voor uiteraard een scherpe prijs. Je print en drukwerk is bij Slize in goede handen.

print sign drukwerk portfolio slize oldenzaal

Uitgelicht grafisch ontwerp

Het creëren van gave visuals, opvallende uitingen, kleurrijke vormgeving en opvallend grafisch ontwerp (vanaf scratch).  Onderstaand een selectie, uit het grafisch ontwerp portfolio, die de moeite waard is om te bekijken.

De ontwikkeling van de kleurrijke ‘keyvisual‘ met een frisse uitstraling. Grafisch ontwerp compleet vanaf scratch gebouwd en scherp tot meters breed.

Van idee en concept naar daadwerkelijk ‘tastbaar’ product. Voor ‘Acht en 80’ ontwikkelde Slize een opvallende en ‘in het oog springende’ verpakking.

Dagelijks in beeld bij duizenden passanten. Slize ontwikkelde een opvallend basis design voor het wagenpark van Aalderson. 

LET's PRINT