Slize in Oldenzaal, het bureau voor logo ontwerpen en designs. Samen werken aan het WOW effect.
Slize Oldenzaal: logo design, logo ontwerpen, iconen, beeldmerken & meer. Let's create!

Huisstijl logo ontwerpen, een serie van ‘De Boeskool is Lös’

Van 2014 t/m 2017 is het complete zomerfeest door Slize voorzien van een redesign en heeft het een vernieuwde huisstijl gekregen.

De zogenoemde logofolio’s of logo porfolio’s bevatten steeds een serie van tien diverse ontwerpen. Bekijk hieronder de huisstijl logo ontwerpen voor het zomerfeest ‘De Boeskool is Lös’. Creatief ontwerp tot volledige tevredenheid van de klant.

Huisstijl logo ontwerpen, schetsfase

Huisstijl logo ontwerpen, de ‘Boeskool special’ collectie

De zogenoemde logofolio’s of logo porfolio’s bevatten steeds een serie van tien diverse ontwerpen. Bekijk hieronder de huisstijl logo ontwerpen voor het Oldenzaalse zomerfeest ‘De Boeskool is Lös’. Creatief ontwerp tot volledige tevredenheid van de klant.

proces logo ontwerp, schetsfase

Unieke en creatieve ontwerpen

Goede huisstijl logo ontwerpen dragen bij aan je succes en zijn essentieel als drager van je bedrijf, merk of product. Zorg dat het onderscheidend, uniek, professioneel en origineel overkomt. Na verloop van tijd ontstaat, bij een juiste toepassing en gebruik, automatisch herkenbaarheid. En dat is een van de essentiële krachten van het logo ontwerp.

Unieke en creatieve ontwerpen

Goede huisstijl logo ontwerpen dragen bij aan je succes en zijn essentieel als drager van je bedrijf, merk of product. Zorg dat het onderscheidend, uniek, professioneel en origineel overkomt. Na verloop van tijd ontstaat, bij een juiste toepassing en gebruik, herkenbaarheid. En dat is een van de essentiële krachten van het logo ontwerp.

Logofolio, deel 5

Bekijk

Logofolio, deel 6

Bekijk
Nederlandse avond, huisstijl logo ontwerp
Boeskool is Lös, Oldenzaal - huisstijl logo ontwerp - jeugd muziek avond
Talentenjacht Oldenzaal - logo huisstijl logo ontwerpen Boeskool Oldenzaal, grafisch ontwerp
Boeskool Oldenzaal 2020 - huisstijl logo ontwerp
Twentse Toppers op de Groote Markt Oldenzaal - logo ontwerp huisstijl Twente
Boeskool Oldenzaal | logo Finale avond, muziek evenement
nineties logo, muziek event Oldenzaal - grafisch ontwerp
Huisstijl logo ontwerpen | Boeskool in concert Oldenzaal
HF mystery logo - huisstijl logo ontwerpen boeskool oldenzaal
BB mystery logo - huisstijl logo ontwerpen boeskool oldenzaal, grafisch ontwerp

Logofolio, deel 5

Bekijk

Logofolio, deel 6

Bekijk

Enthousiast geworden en wil je ook een huisstijl logo laten ontwerpen?

Bij Slize ben je aan het juist adres voor al je grafische ontwerpen. Slize ontwikkelt creatieve en unieke uitingen voor bedrijven, artiesten, evenementen, start-ups en merken in Twente en omstreken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Wil je ook een huisstijl logo laten ontwerpen?

Bij Slize ben je aan het juist adres voor al je grafische ontwerpen. Slize ontwikkelt creatieve en unieke uitingen voor bedrijven, artiesten, evenementen, start-ups en merken in Twente en omstreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan iets van je horen, we gaan graag voor je aan de slag.

Neem contact op
logo huisstijl ontwerp - Boeskool Oldenzaal, Twente / Overijssel

Nog een serie bekijken?

De logofolio’s deel #3 en #4 bevatten 10 andere logo ontwerpen. Het nieuwe deel is bijna klaar en is binnenkort op de website te bekijken.

Bekijk deel #3
Bekijk deel #4

Meer grafische uitingen zien?

Slize verzorgt de meest uiteenlopende grafische werkzaamheden. Van huisstijlen, huisstijl logo ontwerpen, iconen & beeldmerken, nieuwsbrieven, social media design tot beeldbewerking, retoucheren en de creatie van grafische visuals. Voor vrijwel alle ontwerp, creatie, DTP en vormgeving kun je bij ons terecht.

Benieuwd naar wat Slize nog meer maakt? Neem voor een impressie een kijkje bij de overige logo’s, het uitgelichte werk, het laatste nieuws, ons grafisch ontwerp / DTP werk, het Pinterest account of blader rustig door de website.

Meer creatieve en grafische uitingen zien?

Slize verzorgt de meest uiteenlopende grafische werkzaamheden. Van huisstijlen, huisstijl logo ontwerpen, beeldmerken, nieuwsbrieven, social media design tot beeldbewerking, retoucheren en de creatie van grafische visuals. Voor vrijwel alle ontwerp, creatie, DTP en vormgeving kun je bij ons terecht.

Benieuwd naar wat Slize nog meer maakt? Neem voor een impressie een kijkje bij de overige logo’s, het uitgelichte werk, het laatste nieuws, ons grafisch ontwerp / DTP werk, het Pinterest account of blader rustig door de website.

Boeskool redesign #1

Bekijk

Bekijk het portfolio

Bekijk

Boeskool publicaties

Bekijk

Enthousiast geworden?

Ben je benieuwd naar wat Slize voor jou kan betekenen? Leuk! Laat iets van je horen via onderstaande contactgegevens.