Logo ontwerp portfolio - Slize Oldenzaal
Logo ontwerp portfolio - Slize Oldenzaal

Portfolio logo ontwerp

Een goed logo ontwerp draagt bij aan je succes en is essentieel als gezicht van je bedrijf, merk of product. Het versterkt de uitstraling van je bedrijf, zorgt voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling. Slize ontwikkeld originele en unieke logo’s, met karakter en een verhaal. Logo ontwerpen zijn er in alle soorten en maten. Van compact tot uitbundig, kleurrijk, ingetogen of prominent aanwezig. Rond, vierkant, met beeldmerk, als woordmerk, 3D…. you name it. Wil je ook een logo laten maken? Dan ben je bij Slize aan het juiste adres.

Logo ontwerp Slize - verzameling logo's in cirkels
Logo ontwerp Slize Oldenzaal

Logo ontwerp van Slize

Hieronder hebben we de door Slize ontwikkelde en ontworpen logos, beeldmerken en iconen weergegeven in handige series. Elke serie bevat een tiental diverse ontwerpen.

logo ontwerp - portfolio #1

Logo ontwerp #1

logo ontwerp - portfolio #2

Logo ontwerp #2

logo ontwerp - portfolio #3

Logo ontwerp #3

logo ontwerp - portfolio #4

Logo ontwerp #4

logo ontwerp - portfolio #5

Logo ontwerp #5

Beeldmerken en iconen ontwerpen - portfolio #1

Iconen #1

Boeskool is los Oldenzaal - portfolio still logo ontwerp BW

Boeskool special

logo ontwerp - portfolio #6

Logo ontwerp #6

logo ontwerp - portfolio #8

Logo ontwerp #7

logo ontwerp - portfolio #9

Logo ontwerp #8

Beeldmerken en iconen ontwerpen - portfolio #2

Iconen #2

logo ontwerp - portfolio #9

Logo ontwerp #9

logo ontwerp - portfolio #10

Logo ontwerp #10

logo ontwerp - portfolio #9

Iconen #3

Beeldmerken en iconen ontwerpen - portfolio #2

Iconen #4

logo ontwerp - portfolio #10

Iconen #5

Logo ontwerp Slize Oldenzaal

Logo ontwerp, een fascinerend proces!

Van idee, concept of brainstorm naar studie en eerste (digitale) schetsen. Vanaf daar doorontwikkelen tot het uiteindelijke ‘final’ logo ontwerp. Een proces dat tijd nodig heeft en aandacht vergt. Je kunt maar één keer een goede eerste indruk maken en je wilt niet dat een potentiële klant of bezoeker gelijk afhaakt of je niet serieus neemt. Daarom is de ontwikkeling en vormgeving van het logo en daaropvolgend de huisstijl ook zo belangrijk. Direct de basis goed neerzetten en ja.. dat mag er ook best gaaf uit zien.

Ook al oogt het resultaat vrij simpel er gaat een heel proces aan vooraf. Een logo komt zelden ‘zomaar’ tot stand en soms… soms is het ook gewoon de kunst van het weglaten. Het less=more principe. Slize zorgt ervoor dat het logo ontwerp bruikbaar, praktisch en breed toepasbaar is. In de loop van jaren zijn logo’s steeds meer responsive en zo kan een goed logo gebruikt worden op alle hedendaags platformen zonder dat het zijn herkenbaarheid verliest. Een goed en professioneel logo voldoet hieraan en hierdoor jaren mee.

Logo ontwerp door Slize in Oldenzaal. Afbeelding met een overzicht van diverse logo designs.
Diverse logo designs. Logo ontwerp door Slize / Let's create

Logo ontwerp laten maken?

Ben je op zoek naar een logo ontwerp? Of wil je je huidige logo ontwerp vernieuwen en voorzien van een fris jasje? Laat je logo ontwerp maken door Slize. Informeer naar de mogelijkheden en neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Logo ontwerp Fardau Blom & De Almhutte. Ontwerpen door de grafisch ontwerper van Slize in Oldenzaal. Ook een logo laten ontwerpen?

Lees meer over logo ontwerp

Een logo ontwerp ontstaat niet zomaar. Hoe simpel het soms ook lijkt zo eenvoudig is het niet. Aan het uiteindelijke logo ontwerp gaat een heel (grafisch) proces aan vooraf. In de ‘stories‘ laten we aantal cases over logo ontwerp zien.