Een advertentie maken voor de werving van ambulanten op het zomerfeest Oldenzaal

Het Oldenzaalse zomerfeest ‘De Boeskool is Lös‘ staat met een half jaar voor de deur. Dit jaar een bijzondere editie namelijk de 50e. Een van de peilers onder het zomerfeest is de braderie, dat waar het zomerfeest 50 jaar geleden om begonnen is. Jaarlijks zijn er honderden deelnemers te vinden in het tracé door de Oldenzaalse binnenstad.

Om het tracé gevuld te krijgen vergt dit een goede en tijdige voorbereiding. De organisatie adverteert in het begin van het jaar in de Marktvisie, een vakblad voor de ambulante handel. We mochten een advertentie maken voor zowel online als offline (print). Duidelijk en overzichtelijk in de kleuren van het zomerfeest. Om het geheel op te fleuren hebben we een paar kleine sfeerbeelden toegevoegd.

advertentie opmaken dtp vormgeving oldenzaal    

Een advertentie maken is niet altijd even makkelijk, vaak moet er veel informatie gecommuniceerd worden in een zo klein mogelijk oppervlak. Immers hoe meer millimeters er afgenomen worden hoe duurder de advertentie wordt. Wat betekend dat we effectief gebruik moeten maken van de beschikbare ruimte. Te kleine advertenties vallen minder op zodoende wordt er geadverteerd met halve pagina.

Samen met Slize je advertentie maken?

Wil je ook een advertentie laten maken? Herkenbaar opgemaakt in je eigen huisstijl op elk gewenst formaat. Duidelijk en netjes verzorgd conform de specificaties van de uitgever(s). Informeer naar de mogelijkheden, we gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Maandag 17 februari 2020 | Story: Advertentie maken

Bekijk meer stories