Bedrukte magneetplaten met logo voor op de auto  

Een vorm van semi permanente reclame. Super handig en in een mum ook weer te verwijderen. Voor woonwinkel Wooon!! met sfeer in De Lutte realiseerde Slize een tweetal bedrukte magneetplaten voor op de auto voorzien van het logo in full-colour en de NAW gegevens.

Opvallend op weg

Buitenreclame, zoals bedrukte magneetplaten, trekken de aandacht en hierdoor verkrijg je veel exposure. Mensen zijn toch nieuwsgierig en zo creëer je oneindig veel contactmomenten. Daarnaast staat de (bedrijfs) auto natuurlijk op parkeerplaatsen, het oprit, voor de winkel of langs straat. Perfecte reclamepunten met vele passanten.

Magneetplaten bedrukken met logo    Bedrukte magneetplaten in eigen vorm gesneden / Slize Oldenzaal

De voordelen van magneetplaten

Het mooie aan bedrukte magneetplaten is dat wanneer je ze niet wilt gebruiken je ze weer eenvoudig kunt verwijderen. Binnen enkele seconden gemonteerd en ook weer gedemonteerd. Bedrukte magneetplaten kunnen we realiseren in vrijwel elk gewenst formaat. Uiteraard kan he took afgewerkt worden als speciale vorm, bijvoorbeeld rond, met ronde hoeken (zoals hierboven) of in een speciale vorm.

Wil je ook magneetplaten voor op de auto?

Interesse en lijkt je dit ook iets? Zowel de productie als het gewenste ontwerp kan Slize voor je verzorgen. Stuur even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Maandag 27 juli 2020 | Story: Bedrukte magneetplaten

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!