Handig! Bedrukte magneetstickers met logo gesneden in eigen vorm 

Voor Aalderson Rental / Twentecontainer.nl in Enschede realiseerde Slize magneetstickers met logo voor op de auto. Een bestaand ontwerp dat we eerder produceerden op de mutsen is nu geprint op magneetfolie. Hierdoor ontstaan er magneetstickers met logo die perfect als autoreclame dienen.

Anders dan bij permanente autoreclame is deze vorm semi-permanent. Je kunt het bevestigen en voor langere tijd laten zitten maar de magneten zijn ook eenvoudig en snel te verwijderen. Door de ronde vorm heb je geen last van loslatende hoeken. Maak je gebruik van een meer vierkante vorm dan kun je ook de hoeken afronden, dit resulteert in hetzelfde effect.

De voordelen

Simpel, buitenreclame werkt! Met autoreclame zoals deze ben je altijd onder de aandacht. Het valt op en trekt de aandacht, mensen zijn nu eenmaal nieuwsgierig aangelegd. Magneetstickers met logo zijn relatief snel en goedkoop te realiseren. Door het dunne materiaal waarop het gedrukt is is de magneetsticker ook eenvoudig te snijden in een gewenste vorm.

Handige en goedkope autoreclame Oldenzaal    Magneetstickers drukken met logo - Aalderson Rental Enschede

Het is geen permanente reclame dus je kunt de magneetstickers met logo eenvoudig weer verwijderen. Let wel op dat je de magneetsticker niet te lang (op dezelfde plek) laat zitten en zorg dat het oppervlakte voor bevestiging schoon is.

Heb je ook magneetstickers met logo nodig?

Full colour geprint, in een bijzondere vorm of juist met folie? Of ben je op zoek naar ander print, sign of drukwerk?  Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Woensdag 10 juni 2020 | Story: Magneetstickers met logo

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!