Bedrukte reclameborden, het eindresultaat ?

Een aantal dagen geleden kregen we na het posten van de story over de montage steeds de vraag ‘wat ben je nu weer aan het maken’. En dan is het natuurlijk ook wel leuk om het eindresultaat te laten zien. Voor Beautysalon Mercedes ? in Hengelo ontwikkelde Slize twee bedrukte reclameborden op maat die middels een eenvoudige en simpele constructie aan elkaar gezet kon worden. En nog belangrijker, ook weer uit elkaar gehaald kon worden. De borden bevatten een opvallende en iets uitstekende pijl aan de bovenkant.

Naast het feit dat dit een leuk effect geeft vergroot het ook de attentiewaarde en laat dat nou net de bedoeling van een reclamebord zijn. ? Geen gedoe met schroefjes maar een reclamebord met een simpele constructie die middels 2 pinnen en een klosje hout vast te zetten is. De constructie is zo ontwikkeld dat deze om een lantaarnpaal heen gezet kan worden. Handig aangezien deze dan gelijk goed vast staat. ?

Heb je ook bedrukte reclameborden nodig

Voorzien van eigen uiting of reclameborden met eigen logo? Groot of klein of met afgewerkt tot eigen vorm? Informeer voor meer de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zaterdag 14 december 2019 | Story: Bedrukte reclameborden

Bekijk meer stories