Bewegwijzering bordjes drukken voor het Chefs & Chiefs event in Denekamp

Handig én herkenbaar! Voor het Chefs & Chiefs event in Denekamp mocht Slize bordjes drukken. De bedrukte bordjes worden gebruikt als bewegwijzering. Slize verzorgde de drie soorten bordjes welke geprint zijn op lichtgewicht plaatmateriaal.

De bordjes zijn voorzien van een full-colour print met het logo en zijn afgewerkt in een eigen vorm. Bij het bordjes drukken hebben we gezorgd voor afgeronde hoeken. Dit maakt de bordjes veiliger doordat er geen scherpe hoeken meer aanzitten en je voorkomt krassen. Daarnaast oogt een afgeronde hoek iets vriendelijker.

Waarom bewegwijzering bordjes drukken

Bewegwijzering bordjes drukken is een relatief goedkoop oplossing om te communiceren. Ze zijn snel te produceren en verkrijgbaar in vrijwel elk formaat. Ondanks dat de we bordjes drukken op lichtgewicht plaatmateriaal zijn ze erg stevig en weerbestendig.

Bevestigen kun je op diverse manieren doen door de bordjes bijvoorbeeld te monteren op een paaltje of middels een touw of tiewrap op te hangen. Uiteraard zijn de bordjes ook te gebruiken voor andere toepassingen.

Reclame borden bedrukken | Slize Oldenzaal x Denekamp    Bedrukte borden - Pijlen links en rechts | Chefs & Chiefs bewegwijzering

Het leuke is door met de vorm van de uiting te spelen kun je leuke, creatieve, verrassende en handige uitingen creëeren. Nét even iets anders als het bord dat je normaal tegenkomt.

Wil je ook bordjes drukken?

Is dit iets voor jou? Wil je ook bordjes bedrukken zoals deze of ben je op zoek naar bedrukte borden met een aparte / eigen vorm? Of ben je op zoek naar ander print of drukwerk? Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 3 september 2020 | Story: Bordjes drukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!