Black Friday video maken voor Ultimo Mode in Oldenzaal

Zeg het met opvallend en bewegend beeld! Voor Ultimo Mode in Oldenzaal mocht Slize de 2020 Black Friday video maken. Een korte opvallende teaser video van 10 seconden om even kort de aandacht te trekken.

Voor de Black Friday week van Ultimo Mode verzorgde Slize ook de lay-out van de nieuwsbrief. De ontwerpen zijn gepasseerd op de designs van afgelopen jaren. Naast de visuals en uitingen voor Black Friday 2020 moest er ook een advertentie voor de social media gemaakt worden.

Echter door de restricties, gebruikte vormgeving en de ‘20% regel‘ kwam het design niet goed uit. Een guideline die gelukkig binnen kort gaat verdwijnen. Je hebt door de regel te maken met te veel informatie die je weg moet laten of teksten die, qua verhouding, te klein zijn… en dat is de reden dat we deze Black Friday video maken.

Eenmaal afgerond gaat de Black Friday video ingezet worden door de klant op social media. Gebruikt als advertentie om meer en een groter bereik te generen en (nieuwe) mensen nieuwsgierig te maken naar de Black Friday sale en acties van Ultimo.

De muziek / het geluid is gemixt vanuit een aantal geluidsfragmenten en vervolges aan elkaar gemonteerd. Een korte Black Friday video maken is – afhankelijk van de wensen van de klant – relatief snel realiseerbaar.

Wil je ook een Black Friday video maken?

Video’s worden steeds meer en steeds vaker gebruikt. Lijkt jou dit ook iets en wil je samen met Slize je Black Friday video maken? Stuur even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken. Meer video’s als deze zien? Check het YouTube kanaal van Slize.

Dinsdag 24 november 2020 | Story: Black Friday video maken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!