Borden bedrukken in eigen stijl ✨

Voor het zomerfeest in Oldenzaal verzorgen we ook jaarlijks de sign, print en bewegwijzering. Eigenlijk vrijwel alles dat je kunt zien en/of tastbaar is. Ditmaal mochten we een serie borden bedrukken. Enerzijds noodzakelijk omdat de vergunning het verplicht aan de organisatie anderzijds om de bezoekers simpelweg ‘wegwijs’ te maken over het trace.

Bewegwijzering borden bedrukken. Event sign voor Boeskool is Los     logo borden met eigen bedrukking voor Oldenzaal, Denekamp, Enschede, Hengelo, losser e.o.

De borden zijn bedrukt op een lichtgewicht plaatmateriaal zodat ze makkelijk en snel te bevestigen zijn. Boven in de hoeken zijn de borden voorzien van kleine gaatjes zodat ze vastgeschroefd of middels een tyrap snel vastgezet kunnen worden. Een mooi voorbeeld van print en drukwerk van Slize in Oldenzaal.

Wil je ook je eigen reclame borden bedrukken?

Voorzien van je eigen logo of reclame-uiting? Informeer mail@slize.nl naar de mogelijkheden. Borden bedrukken is snel realiseerbaar en kan goedkoop geproduceerd worden op elk gewenst formaat in vrijwel elke gewenste vorm.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zaterdag 27 juli 2019 | Story: Borden bedrukken