Bouwhek spandoek ontwerpen voor Apres Ski Party ? ?

Vrijdag 7 februari is het weer zover. Een nieuwe editie van de jaarlijkse ‘Apres Ski Party’ bij de Lutscher Alm in Enschede/Losser. Voor het evenementen verzorgde Slize het grafisch ontwerp, maakten we de visuals en gingen we ook aan de slag met de buitenreclame. De Lutscher Alm ligt langs een drukke weg dus er is perfect de ruimte om iets opvallends neer te zetten. Het moet mobiel zijn, handig en snel verplaatsbaar en dus gingen we een bouwhek spandoek ontwerpen. Niet duur, snel geproduceerd, uitstekende kwaliteit en snel te (de)monteren.

Door het grote formaat van het spandoek betekend dit ook dat we te maken krijgen met zware opmaak bestanden. Een mooi voorbeeld waarom je artwork altijd op groot formaat en hoge resolutie moet opmaken. De bestanden worden er wel een stuk zwaarder van en het is iets arbeidsintensiever maar zoals in dit geval win je de tijd uiteindelijk weer terug en konden we het spandoek supersnel ontwerpen en productie gereed maken.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 7 januari 2020 | Story: bouwhek spandoek ontwerpen

Bekijk meer stories