Carnaval cd cover ontwerpen ?? De carnavals krakers #1

Handjes in de lucht, de nieuwe mixtape van de Buurman & Buurman show is er! Voor de Carnaval mixten de heren een nieuwe kraker aan elkaar. We mochten zowel de hoes als de daadwerkelijke CD cover ontwerpen. De mixtape is gebaseerd op het oude ontwerp van de vorige bedrukking maar ditmaal met een kleurrijk carnavalssausje eroverheen en uiteraard flink wat extra confetti. Bij een nieuwe mixtape hoort natuurlijk ook een nieuwe titel. Hiervoor ontwikkelden we een logotype. We zijn speels omgegaan met de letters en hebben diepte en schaduw effecten gecreëerd. De ‘mixtape’ slinger maakt het geheel af en compleet.

De CD/mixtape wordt weggegeven en uitgedeeld bij optredens. Daarnaast zijn ze ontwikkeld ter promotie van de DJ act en worden ze opgestuurd naar organisaties en bureaus. Wil je ook samen met Slize een eigen CD cover ontwerpen? Bij een goede promo hoort natuurlijk ook een mooi en geschikt ontwerp. We denken graag met je mee, neem even contact op voor de mogelijkheden.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Maandag 3 februari 2020 | Story: CD cover ontwerpen

Bekijk meer stories