Kleine kaartjes drukken, carnavals drukwerk voor de optocht 2020 in Deurningen✨

Groot, groter, grootst of klein maar toch opvallend! De carnaval 2020 komt er aan in Twente en dat betekend dat we druk zijn met carnavals drukwerk voor de regio. We mochten hele kleine kaartjes drukken voor Huurcamperbus.nl. Deze kleine kaartjes worden komend weekend gebruikt voor de carnavalsoptocht 2020 in Deurningen. Wil je opvallen en de aandacht dan moet je natuurlijk wel aan een stukje promotie doen en zorgen dat je zichtbaar bent.

De kleine kaartjes hebben een afmeting van slechts 4×5 cm en daarmee zijn ze nog kleiner dan een half visitekaartje. Meer ruimte hebben we ook niet nodig om de boodschap over te brengen en zo houden we het drukwerk voor de klant ook goedkoop. Carnavals drukwerk gedrukt in kleine oplage, slechts 750 exemplaren hebben we er voor de klant verzorgd. Het carnavalsdrukwerk wordt bevestigd aan snoepzakjes die uitgedeeld worden tijd de optocht.

stapeltje drukwerk - kleine kaartjes drukken    carnavals drukwerk - kleine kaartjes drukken

Een leuke en slimme manier om je bedrijf snel onder de aandacht te brengen bij een (lokale) groep mensen. Waarom is dit een slimme manier van promotie? Omdat je iets weggeeft dat 95% van de mensen niet gelijk zal weggooien en mensen het toch in de hand hebben. ? De communicatie hielden we super simpel en duidelijk, alleen het logo (en dus de www) communiceerden we. Tastbaar en zichtbaar aanwezig, ook tijdens de carnaval.

Heb je ook nog ‘last-minute’ carnavals drukwerk nodig?

Kleine kaartjes drukken als deze is eenvoudig en snel realiseerbaar. Maar ook poster, kleurplaten, flyers, spandoeken in alle formaten, waardecheques of ronde kleine stickers behoren tot de mogelijkheden. Neem even contact op via mail@slize.nl en informeer naar de mogelijkheden. Meer updates zoals dit carnavals drukwerk zien? Volg ons dat op Facebook en je ontvangt de updates automatisch in je nieuwsoverzicht.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 19 februari 2020 | Story: Carnavals drukwerk

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!