Carnavals kleurplaat maken in illustrator ✍️

Een mooi voorbeeld hoe diverse het vak is! ? Gisteren zijn we aan bezig geweest met een carnavals kleurplaat maken. Een van de uitingen voor de carnaval die we moeten maken. Een serie vrolijke en bonte uitingen waaronder flyers, posters en zoals je hier ziet kleurplaten. De kleurplaten komen achterop een A4 flyer te staan welke rondgedeeld wordt. Bij Slize houden we van originaliteit dus ook een carnavals kleurplaat maken we zelf. Naast het feit dat je dan iets eigen en origineels hebt kun je ook de kleurplaat naar je eigen hand zetten.

We zochten een basis illustratie (zie foto) welke we vervolgens hebben omgezet naar een lijntekening. Alle kleuren, verlopen en netten eruit tot we een strakke en schone lijn overhielden. Dat wat niet goed en/of mooi was tekenenden we opnieuw. Vervolgens zijn we bezig geweest met het toevoegen van een aantal elementen waaronder wat extra serpentines, het logo, een andere doos, ballonnen en de achtergrond. Als laatste voegde we de benodigde informatie toe aan de onderkant. De kleurplaten worden binnenkort gedrukt en verspreid. Zo zie je maar weer wat een divers vak we hebben, ook een carnavals kleurplaat maken behoort gewoon tot de mogelijkheden ??

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 24 januari 2020 | Story: carnavals kleurplaat maken

Bekijk meer stories