Een foto bewerken en een lekker bont en kleurrijk carnavals spandoek maken ??

Nog maar één week tot het carnaval 2020 los barst in Twente. Langzaam maar zeker zie je overal de versieringen, confetti en serpentines te voorschijn komen. Restaurant Oosth / Hotel De Schout in Denekamp komt weer met de ‘optocht afterparty’ én een carnavalshap voor de hongerige feestvierders. Geen bak patat maar een gewoon goede maaltijd. En laten we eerlijk zijn… dan kan menig geen met de carnaval wel gebruiken. Dus we mochten gisteren weer aan de slag voor de carnaval, ditmaal om een carnavals spandoek te maken.

Voor de optocht afterparty maakten we een kleurrijke en bonte visual. Deze gaan we komende week drukken als bouwhek spandoek. Eenvoudig te monteren en lekker opvallend qua formaat. Van het boekingsbureau kregen we een persfoto aangeleverd en – uiteraard – hebben we deze bewerkt. De originele foto was gemaakt in een café en dat betekend dat we te maken hebben met / last hebben van verlichting. In eerste instantie zal dit niet zo storen maar als de foto eenmaal is vrijgesteld en je deze plaatst op een andere achtergrond heb je er toch rare kleurvlekken in zitten.

Zonde, dat willen we niet. Zodoende hebben we de foto bewerkt, de kleurvlekken eruit gehaald en daar waar nodig de foto bijgekleurd (zie foto’s). Voor de carnavaleske look hebben we nog een klein beetje schmink toegevoegd aan het gezicht van de DJ. Last but not least… als kers op de taart mag uiteraard de ‘steek’ niet ontbreken.

Met elkaar toch wel een mooi voorbeeld van snel schakelen en snel regelen. Slechts 2 appjes over en weer, één mailtje met de foto en het was geregeld. Dat is nog eens snel en efficient samenwerken. Heb je ook een mooi ontwerp voor je carnavals spandoek nodig? Of moet je nog carnavals spandoeken laten drukken of printen? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 11 februari 2020 | Story: Carnavals spandoek maken

Bekijk meer stories