Creatie key visual, van 7 beelden naar 1 ✨

Nieuw tof project! Aan de slag met de ontwikkeling en creatie voor een nieuwe klant. Voor een nieuw haarproduct moet er een verpakking komen. Iets dat opvalt tussen de rest, een functie en doel heeft en uiteraard past bij het merk/product. Aangezien het om haar / beauty gaat en vooral gericht is op de vrouwelijke gebruiker hebben we diverse frontale foto’s gezocht van een zevental verschillende vrouwen.

Deze 7 foto’s gaan we samenvoegen tot 1 beeld, de zogenaamde ‘creatie key visual’ voor de verpakkings(lijn). Omdat het product bruikbaar is voor licht, donker, stijl, krullend (etc etc) haar komt zo ook mooi de diversiteit van het product terug. De klant was er blij mee en erg enthousiast over, dus misse geslaagd ?

Creatie key visual voor de nieuwe lijn van ’88’, dat is dus waar we gisteren mee bezig zijn geweest. Benieuwd wat we vandaag gemaakt hebben? Hou de stories in de gaten of volg ons op Facebook voor de nieuwste updates. // Update: bekijk hier het resultaat.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 14 november 2019 | Story: Creatie key visual

Bekijk meer stories