Drukwerk afwerken met goud, nieuwe labels voor Pauw Lifestyle ✨

We hebben iets moois om te laten zien! ? De labels voor Pauw Lifestyle uit Oldenzaal zijn namelijk klaar en dat willen we toch even delen. Het drukwerk gaat gebruikt worden voor de eigen collectie van Pauw en daar hoort natuurlijk een mooi label aan. Om de labels handig te kunnen bevestigen aan de producten zijn ze in de bovenhoek voorzien van een gaatje. De labels zijn gedrukt in kleine oplage en afgewerkt met goud. Het geeft het geheel een chique effect en dat was nou nét ook de bedoeling van de opdracht. Het resultaat is erg mooi geworden en de klant was er erg blij mee ??

Ga voor een opvallende eerste indruk, drukwerk afwerken met goud, koper of zilver

Ben je ook zoek naar betaalbaar, luxe en chique drukwerk? Drukwerk afwerken met goud is een van de vele mogelijkheden voor een mooie special. Maar ook afwerken met zilver, koper en een luxe lak behoort tot de mogelijkheden. Allemaal net even iets anders als het standaard drukwerk en het geeft het een prachtige finishing touch. Het drukwerk licht op wanneer er licht opvalt waardoor er een mooie schittering ontstaat die automatisch de aandacht trekt. Over een mooie en opvallende indruk achterlaten gesproken. ? Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 28 januari 2020 | Story: Drukwerk afwerken met goud

Bekijk meer stories