Super handig, drukwerk in kleine oplage ✨?️

Een klein en tastbaar promotiepakket voor ’t Trefhuus in Overdinkel. Binnenkort vindt de Pubquiz plaats. Als je iets organiseert en onderneemt moet je dit natuurlijk wel onder de aandacht brengen. In samenwerking met de klant realiseerden we een pakkende en originele visual, maakten we en een aantal social media uitingen en verzorgden we een het print- en drukwerk. Geen honderden of duizenden exemplaren maar drukwerk in kleine oplage. En dat kan uiteraard al vanaf 1 exemplaar.

Voor de tastbare promotie verzorgden we een klein doosje flyers en een aantal A2 posters. Net iets groter als de standaard posters waardoor ze weer wat extra attentie waarde hebben. Met elkaar een mooi promotiepakket waarmee de klant letterlijk de ‘boer’ op kan. Ben je ook op zoek naar print en drukwerk in kleine oplage? Slechts een paar exemplaren in groot en/of klein formaat? Informeer naar de mogelijkheden. Goede service voor scherpe prijzen, we denken graag met je mee.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 6 februari 2020 | Story: Drukwerk in kleine oplage

Bekijk meer stories