Een goed logo maken heeft tijd nodig ☝️?

Ken je dat…. net niet ? Het gebeurt zo nu en dan… je loopt vast in een ontwerp. Vandaag in de story: een logo maken heeft tijd nodig en waarom. Leuk om ook eens te laten zien en te vertellen dat niet alles in een keer lukt. Ontwerpen in immers een process.

Zoals aangegeven een goed logo maken heeft tijd nodig. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Of je ziet het even niet, het wil even niet, je kijkt er te lang naar of er staat (te) veel druk op. Het kan ook zijn dat je er al te lang mee aan het aan het werk bent of je hebt simpelweg je dag niet. En precies dit maakten we afgelopen week mee. De kerst- en nieuwjaarsdrukte is niet altijd even goed voor het creatief proces en zodoende liepen vast in een logo ontwerp.

De basis en creatieve uiting waren klaar en zagen er prima uit maar… net niet is niet goed genoeg bij Slize dus waren we zelf ontevreden. Gelukkig zat er nog iets rek in de deadline dus we legden het ontwerp aan de kant en maakten het logo ontwerp de twee opvolgende dagen er na af.

Even met de frisse blik ernaar kijken en opeens lukt het dan wel. Snel in een ruk door en toen waren we wel erg tevreden met het resultaat. Ontwerpen lijkt soms makkelijk maar dat is het zeker niet! En zo zie je maar… een goed logo maken heeft tijd nodig. Maar dat betaald zich dan ook dubbel en dwars terug.

Heb je ook een logo ontwerp nodig?

Neem een kijkje bij het logo portfolio voor een impressie. Er staan inmiddels 70+ diverse logo ontwerpen online. Wil je meer updates als deze zien? Volg ons dan op Facebook en je ontvangt de updates vanzelf in je nieuwsfeed.

Samen met Slize je advertentie maken?

Wil je ook een advertentie laten maken? Herkenbaar opgemaakt in je eigen huisstijl op elk gewenst formaat. Duidelijk en netjes verzorgd conform de specificaties van de uitgever(s). Informeer naar de mogelijkheden, we gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 17 december 2019 | Story: Logo maken heeft tijd nodig

Bekijk meer stories