Een event poster ontwerpen voor de Christmas Disco Classics ??

We ontwerpen lekker door deze dagen ✍️✨ We gaan weer vanuit het niets naar iets! Met de naderende kerst worden er natuurlijk in en rond de horeca-branche weer veel activiteiten en evenementen georganiseerd. En dat betekend aan de slag met ‘event design‘ en een nieuwe event poster mogen ontwerpen. Voor het kerstevenement ‘Christmas Disco Classics’ verzorgden we het artwork. Een leuk thema om je heerlijk op uit te leven.

Event posters ontwerpen behoort tot een van onze favoriete werkzaamheden. Je kunt je er helemaal op uitleven, vrijwel alles kan en alles mag mits je maar binnen de kaders van het event blijft. Met de link ‘classics’ hebben we een mooie houvast om een basis te creëeren voor de poster. In deze event poster werden dan ook verschillende ‘retro’ elementen in het artwork verwerkt. Tenslotte werd uiteraard het geheel voorzien van een mooie kerstrood en bijpassende donkergroene uitstraling. Het artwork gaat gebruikt worden voor drukwerk, de website en een stukje online / social media promotie.

Wil je ook samen met slize een toffe event flyer of event poster ontwerpen? Neem contact met ons op, we gaan graag samen met je aan de slag om er iets gaafs van te maken. Geen updates meer missen? Volg ons op Facebook en blijf automatisch op de hoogte.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zondag 22 december 2019 | Story: event poster ontwerpen

Bekijk meer stories