Content creëren; fijne jaarwisseling ? ?

See u next year en fijne jaarwisseling! Je kunt er bijna niet om heen. Duidelijk en opvallend met een ‘oud en nieuw’ sausje. Met Ultimo Mode in Oldenzaal werken we veel samen aan hun digitale uitingen zoals online & social visuals en advertenties, de website en nieuwsbrief. Met een mooi woord noemen we dat ‘content creatie’. De media uitingen en bestedingen verschuiven zich steeds meer naar de digitale wereld zodoende is het belangrijk dat je hier ook netjes, verzorgd en herkenbaar voor de dag komt.

In de laatste ‘update’ van de huisstijl zijn we gaan werken met de U uit het logo. Deze zie je dan ook steeds vaker terug in de kopteksten en oneliners die we gebruiken en ook zo als hier bij deze fijne jaarwisseling post. Leuk om mee te werken en vooral ook herkenbaar voor de klant/volger. Wil je updates als deze vaker zien? Volg ons op dan Facebook.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 31 december 2019 | Story: Fijne jaarwisseling

Bekijk meer stories