Poster, social en flyer Apres Ski Party maken

Jodelahitiiii ??  Een nieuwe editie van de Apres Ski Party bij de Lutscher Alm in Enschede / Losser. Dus kan Slize weer aan de slag met de vormgeving. Voor de komende editie bestaat de promotie uit diverse marketingmiddelen. As usual starten we met het design van de poster / flyer Apres Ski Party. In 99 van de 100 keer staat dit namelijk aan de basis van de ‘campagne’

Flyer Apres Ski Party in een  nieuw jasje

Er is deze editie gekozen voor hergebruik van de bestaande uiting. Het artwork van de vorige Apres Ski Party is goed in de smaak gevallen en hierop hebben we veel positieve reacties gezien. Gezien de tijd tussen beide evenementen is dit prima te doen.

Voor deze Apres Ski Party editie is het alleen een kwestie van datums aanpassen, teksten en artiesten updaten en klaar. Enkele snelle en simpele DTP werkzaamheden, hierdoor is de opdracht ‘budget technisch’ ook zeer interessant voor de klant.

Apres ski party flyer | Creatie van de keyvisual / het artwork voor de flyer en poster    Apres ski party poster ontwerp voor de Lutscher Alm in Enschede

Welke uitingen verzorgde Slize nog meer?

Naast het updaten van de ‘print’ uitingen verzorgde Slize nog meer grafisch design. De social media (posts, advertentie en het oude spotje) werden voorzien van een kleine ‘update’ conform de nieuwe social media normen en als laatste maakten we een nieuwe zwart-wit advertentie voor in het lokale blaadje. Met nog een kleine 2 weken te gaan kan de promotie van de Apres Ski Party starten via de diverse kanalen, posters en flyers.

Ook een poster / flyer Apres Ski Party maken?

Wil je ook samen met Slize bezig met event design, de realisatie van bijvoorbeeld een poster en/of flyer Apres Ski Party? Stuur even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zondag 10 november 2019 | Story: Flyer Apres Ski Party

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!