Flyers drukken op eigen formaat, opvallend drukwerk voor Oldenzaal ✨ 

Bij Slize zijn we gek op print en drukwerk! In samenwerking met de Tourist Info Oldenzaal realiseerde Slize een fraai stukje drukwerk. Slize mocht flyers drukken op eigen formaat en daarnaast verzorgde Slize het ontwerp conform de wensen van de klant. Uiteraard in de opvallende, kenmerkende en bijhorende huisstijl van De Glimlach van Twente.

Het drukwerk wordt gebruikt ter promotie van de nieuw gerealiseerde Oldenzaalse cadeaubon welke in drie soorten verkrijgbaar is bij de Tourist Info Oldenzaal. Op het drukwerk zie je tal van redenen en mogelijkheden waarom de Oldenzaalse Cadeaubon hét cadeau is op te geven.

Drukwerk Oldenzaal | Flyers drukken eigen formaat    Flyers drukken op speciale papiersoort - Slize x Oldenzaal Promotie

Afwijken van de standaard

De flyers zijn gedrukt op een stevige, speciale papiersoort die een hoge witheid heeft. Hierdoor krijgt drukwerk een mooie finishing touch en oogt het niet budget / goedkoop. Flyers drukken op eigen formaat hoeft niet per definitie duurder te zijn en kan in vele gevallen gunstig uitpakken. Stem het drukwerk op het formaat af dat je nodig hebt.

In dit geval wordt de flyer gebruikt als inlay bij de cadeaubon(verpakking). De Oldenzaalse cadeaubon zit verpakt in een bijpassende envelop, hierop hebben we dan ook het formaat van de flyer aangepast.

Zo past deze netjes in de envelop zonder dat het een rammelend pakketje wordt. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien is het formaat kleiner als een A4 en A5 (half A4) formaat.

Naast het flyers drukken op eigen formaat realiseerde Slize ook het overige print en drukwerk. Zo verzorgden we onder andere het ontwerp en de productie van de reclame- en promotie uitingen, social media visuals, de enveloppen en de cadeaubonnen in diverse versies. Hierover zie je binnenkort meer.

Geef Oldenzaal cadeau | Flyers drukken voor Oldenzaal Promotie    Drukwerk op eigen formaat | Drukwerk van Slize Oldenzaal

Tastbare reclame zoals deze werkt en zal nooit verdwijnen. De aandachtsspanne van iets dat je tastbaar ‘in de hand’ hebt is toch groter dan een vluchtige afbeelding / post op het web. Doe eens gek en wijk af van de standaard, het is immers toch een ‘visitekaartje’ dat je afgeeft.

Wil je ook flyers drukken op eigen formaat?

Ben je ook op zoek naar opvallend print of drukwerk? Wil je ook zoals hier flyers drukken op eigen formaat, op een speciale papiersoort of met een speciale afwerking? Stuur even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Woensdag 11 november 2020 | Story: Flyers drukken op eigen formaat

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!