Een nieuwe serie genummerde cadeaubonnen

Ze vliegen als warme broodjes over de toonbank in Denekamp. We realiseerden opnieuw een serie genummerde cadeaubonnen voor de drie horecazaken. Wat voor ons betekende dat we aan de slag mochten met vormgeving / DTP en dus de realisatie van het (horeca) drukwerk. De bonnen zijn in combinatie gedrukt wat de kosten weer ‘drukt’ voor de klant. Slim zijn, op tijd zijn en besparen, dat is nog eens letterlijke en figuurlijk bezig zijn met ‘drukken’. ? Het voordeel is uiteraard voor de klant.

De cadeaubonnen hebben een mooie rustige en frisse voorkant waarbij de bedragen vermeld staan in een sierlijke schrijfletter. De achterkant is voorzien van de logo’s en gecombineerde sfeerfoto’s van de bedrijven. Verder hebben we de vormgeving en typografie uit de huisstijl gehandhaafd. Herkenbaar en passend bij de uitstraling. De bonnen zijn in de bovenhoek genummerd.

Waarom moet je cadeaubonnen nummeren?

Het is voor de veiligheid altijd slim en handig om waardebonnen en/of cadeaubonnen te nummeren. Zo zijn ze een stuk minder snel te vervalsen en na te maken. Als immers de nummering niet overeenkomt dan zijn de bonnen eerder ingeleverd/gebruikt. Dit kun je eenvoudig terugzien in het systeem waar je mee werkt. We hebben elke cadeaubon voorzien van een eigen en uniek nummer. Van geen enkele bon bestaan twee exemplaren.

En zo hebben we weer een opdracht voltooid. Genummerde cadeaubonnen voor de horeca uit Denekamp, van ontwerp/vormgeving tot drukwerk netjes verzorgd. ? Meer weten over genummerde cadeaubonnen of het personaliseren van je print- en drukwerk? Neem dan even contact op.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zondag 19 januari 2020 | Story: genummerde cadeaubonnen

Bekijk meer stories