Tickets en genummerde entreekaarten drukken ?️

Heb je een feest / evenement met entree? Dan zijn entreekaarten natuurlijk de ideale oplossing en je kunt alvast in de voorverkoop doen. Dit heeft vele voordelen waarvan er één is dat je beter kunt inschatten wat de opkomst is. Voor het Trefhuus in Overdinkel realiseerden we serie tickets voor de aankomende periode.

Genummerde entreekaarten drukken
Door het drukwerk te combineren konden we kosten voor de klant besparen. Vooruitwerken, slim zijn en zo geld besparen. Alle entreekaarten zijn voorzien van een eigen en uniek nummer en zijn ze gedrukt op een niet alledaagse papiersoort. Hierdoor zijn de entreekaarten niet te vervalsen en lastig te maken zijn. Als dezelfde genummerde entreekaart namelijk nogmaals wordt ingeleverd dan weet je dat er iets niet klopt.

Wil je ook genummerde entreekaarten drukken?

Genummerde entreekaarten zijn niet duur en snel realiseerbaar. Ben je ook opzoek naar hardcopy tickets voor je evenement, feest of thema-avond? Neem even contact op voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

24 september 2019 | Story: Genummerde entreekaarten drukken

Bekijk meer stories