Relatiegeschenken onder de aandacht brengen, gevouwen foldertjes drukken

Voor de Denekampse horecabedrijven Restaurant Oosth, De Wethouder, De Wethouder First Floor en Hotel De Schout realiseerde Slize de geschenkenfolders 2021. Gevouwen foldertjes drukken is een veelgebruikte drukwerk soort. Je kunt er meer informatie op kwijt als op een simpele flyer en doordat je meer pagina’s hebt kun je net iets meer aandacht besteden aan een rustige, logische en professionele uitstraling.

De gevouwen foldertjes drukken is gebeurd op twee verschillende formaten. Naast het drukwerk verzorgde Slize ook het grafisch ontwerp en de opmaak/DTP.

Glanzende foldertjes drukken. Drukwerk voor de Denekamp in Twente van Slize.nl    Ontwerp DTP vormgeving van een folder. Horeca gevouwen folder drukken

Grafisch ontwerp en DTP

Mooi drukwerk betekend automatisch dat je en goed bestand nodig hebt. Voor de het grafisch ontwerp en de opmaak / DTP is er een frisse uiting gemaakt met veel beeld en veel wit. Vanzelfsprekend is er gewerkt met het huisstijl gebruik van de klant.

Voor de verschillende geschenken is er beeldbewerking toegepast. Hierdoor hebben alle geschenken de zelfde uitstraling wat de rust en professionaliteit van van de folder ten goede komt.

Bij alle geschenken is de achtergrond verwijderd (vrijstellen) en zijn enkele kleur- en lichtcorrecties toegepast. Vervolgens zijn de vouchers gemonteerd binnen het beeld en is de uiting voorzien van schaduw effecten om het geheel een realistischere uitstraling te geven.

De gevouwen foldertjes zijn ook voorzien van handige QR code. Door de code te scannen met je mobiel kun je een koppeling maken met een digitale actie. In dit geval het openen van de webshop.

Tastbaar onder de aandacht brengen

Gevouwen foldertjes drukken is een perfecte manier om je boodschap onder de aandacht te brengen. Print heeft als grote meerwaarde dat het tastbaar is de aandachtspanne hierdoor langer is dan de vluchtige online reclame.

Doordat drukwerk tastbaar is kun je mensen ook een daadwerkelijk fysiek exemplaar meegeven. Daarnaast wil een geprint exemplaar nog wel eens in de achterzak of binnenzak blijven steken waardoor deze later nogmaals onder de aandacht komt.

Glanzende gevouwen foldertjes drukken voor Hotel De Schout in Denekamp    Stapeltje drukwerk gevouwen folders A5 drukwerk oldenzaal

Aanvullende campagne

Naast het tastbare drukwerk is de campagne ook online op de websites en via de social media kanalen onder de aandacht gebracht. Ook is er een serie op maat gemaakte visuals voor social media gemaakt. Middels een Facebook campagne is er een een geselecteerde doelgroep geadverteerd.

Vanwege de huidige omstandigheden waren de relatiegeschenken te bestellen via de shop van De Wethouder. Later konden de geschenken op afspraak worden afgehaald op locatie.

Gevouwen foldertjes drukken?

Wil je ook gevouwen foldertjes drukken? Een handig en betaalbaar stukje drukwerk. De gevouwen folders uit deze story hebben een glanzende uitstraling. Wil je liever geen schittering en/of kleine lichtreflectie op je folders? Kies dan voor een matte(re) papier soort.

Gevouwen foldertjes drukken kan in verschillende oplages, verschillende formaten en is mogelijk op verschillende papiersoorten. Het meeste drukwerk is relatief snel realiseerbaar. Wil je echt iets bijzonders? Kies dan voor een extra afwerkingsvorm of luxe afwerking.

Slize.nl hanteert scherpe prijzen en biedt een groot en divers assortiment. Benieuwd? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 22 oktober 2020 | Story: Gevouwen foldertjes drukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!