Een exclusief eerste voorproefje van het grafisch werk in ontwikkeling ?✨

We zijn bezig met veel mooie en toffe dingen. Wederom zijn de werkzaamheden nog niet klaar dus we kunnen helaas nog geen eindresultaat laten zien. Maar wel alvast een exclusief eerste voorproefje van waar we mee bezig zijn.

De zes projecten waar we aan werken zijn de ‘2020 – het jaar van de Glimlach campagne’, de opstart en het eerste begin van 50 jaar Boeskool is Lös, Jubileum etiketten en logo voor een nieuw biertje, een event logo ontwerp voor een nieuw evenement, een nieuwe portfolio publicatie en de website uitbouw en door ontwikkeling.

Er staat veel op de planning en we zijn bezig met van veel nieuw grafisch werk, ontwerpen en creaties. Waaronder nog een aantal (event) logo ontwerpen, event posters, website beheer, nieuwe content creaties, whiskylables, video animaties, wat klein druk & sign werk, nieuwe menukaarten en uiteraard carnaval en de aankomende Valentijnsdag. Veel toffe nieuwe opdrachten en zeer diverse werkzaamheden voor onze klanten. ♥

Alvast meer grafisch werk zien?

Bekijk het portfolio, blijf de stories, Facebook of andere social in de gaten houden en je ziet de updates vanzelf verschijnen.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zaterdag 8 februari 2020 | Story: Grafisch werk/span>

Bekijk meer stories