Wat is de originele foto? Grafische beeldbewerking van Slize ?

Dit is toch wel het mooie van grafische programma’s.? Wanneer je er vakbekwaam mee bent kun je maken en creëeren wat je wilt. Je kunt vrijwel alles realiseren, bewerken en monteren. Zo hebben we gisteren een foto gewijzigd. We zijn bezig met een autobelettering en de foto kunnen we niet mooi afmaskeren in de huidige setting. Of we deze foto middels grafische beeldbewerking ook konden veranderen voor de klant. Maar natuurlijk, uiteraard kan dat.

    

Deze grafische beeldbewerking hebben we volledig verricht in Photoshop. Het punt waar we op vast liepen was de symmetrie. De foto komt in het midden te staan en dan moet het totaal plaatje wel mooi in balans zijn anders ‘hangt’ de foto een bepaalde kant op. En balans in het grafisch ontwerp en de vormgeving is belangrijk. Het creëert rust en evenwicht, en dat is wel zo prettig.

De eerste is dus de originele foto en tweede het bewerkte beeld. Zoals je ziet is er een grotere achterwand achter gemonteerd, is er een extra kast geplaatst en zijn er wat achtergrond elementen verwijderd. Verder zijn we aan de slag gegaan met de schaduwen en zijn er wat kleurcorrecties toegepast. ? Grafische beeldbewerking is iets dat we steeds vaker doen en we realiseren het ook voor steeds meer klanten. Een secuur klusje maar wanneer het goed gebeurd levert het een mooier én bruikbaar resultaat op. Wil je ook een foto / beeld bewerkt hebben? Neem even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 16 januari 2020 | Story: Grafische beeldbewerking
Originele foto: © Villeroy & Boch

Bekijk meer stories