Happy Valentine Sharing Diner ?

Voor Restaurant Oosth en De Wethouder in Denekamp zijn we bezig geweest met een stukje content creatie. Voor vandaag, Valentijnsdag 2020, maakten we de uitingen voor het Happy Valentine Sharing Diner. Een romantisch diner met net even wat extra’s voor alle verliefde tortelduifjes. ?

We gingen onder meer aan de slag met valentijnsdag uitingen voor de website, maakten en publiceerden de social media visuals en postings en verzorgde via Facebook voor de advertenties op zowel Facebook als Instagram. Er lopen momenteel 3 advertenties die we elk getargeted hebben specifiek doelgroep. Dankzij deze ’targeting’ mogelijkheden kunnen we lokaal adverteren met het Happy Valentine Sharing Diner.

    

Ook samen content creëren?

Wederom een mooi voorbeeld van een (content) co-creatie, we namen het werk compleet uit handen voor de klant zodat deze er geen omkijken naar had. Ook samenwerken met Slize? Informeer naar de mogelijkheden, we gaan graag voor je aan de slag. Meer updates als deze zien? Volg ons dan op Facebook en je ontvangt ze vanzelf in je nieuwsoverzicht.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 14 februari 2020 | Story: Content creëren

Bekijk meer stories