Rewind, het grafisch design van 2019 ✨

De stories vullen we snel maar deze zijn ook snel weer uit beeld. We hebben er voor de lancering op 1 januari 2020 natuurlijk flink mee getest en al reeds een hele serie online gezet. Door te analyseren leren we bij Slize ook weer bij en zodoende zijn deze stories nog iets anders als de huidige stories.

Desalniettemin voor de liefhebbers een mooi stukje extra portfolio dat nu online staat. We hebben momenteel 72 stories gevuld en als de tijd het toelaat gaan we nog enkele mooie exemplaren erbij uitlichten. De stories van 2019 zijn gevuld met diverse werkzaamheden zoals logo ontwerp, print, druk & sign, event design, autobelettering, en natuurlijk veel grafisch design, DTP en creatie voor Oldenzaal, Enschede, Hengelo, Denekamp e.o.

Je kunt het overzicht ? hier bekijken. Enjoy!

Meer grafisch design zien?

Blader door de website en je komt overal grafisch design tegen. We maken veel werk en ook heel divers je komt dus echt van alles tegen Van logo ontwerp, tot event design, content creaties, DTP en meer. In de stories zie je de nieuwste creaties en grafisch design verschijnen en binnenkort gaan we ook een overzichtspagina voor 2020 online zetten.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Woensdag 18 februari 2020 | Story: Grafisch design

Bekijk meer stories