Yes, photoshoppen XL, een hoge resolutie afbeelding maken! ✨

Vandaag hebben we de laatste hand gelegd aan een concept opzet voor een toffe wallvisual. Maar liefst 60 m2 aan elkaar monteren en een gave visual creëren van allerlei elementen. Toch wel een van de aller gaafste dingen om te doen. Vanuit het niets ontstaat een mix van allerlei input, beelden en creaties en mooiste van alles, je kunt het creatieve proces volledig zijn gang laten gaan. Bij een hoge resolutie afbeelding maken moet je secuur en precies te werken gaan. Maar gelukkig krijgen we het volledige vertrouwen van de klant.

Beeldbewerking, foto’s veranderen, elementen combineren…. alles kan, alles mag zolang het maar binnen het concept past. Daar kun je je heerlijk op uitleven. Het eindresultaat volgt later. Meer updates als deze zien? Volg ons op Facebook en je blijft op de hoogte.

Wil je ook samen met Slize een hoge resolutie afbeelding maken? Informeer naar de mogelijkheden, we gaan graag voor je aan de slag.

Update: Bekijk deel 2 en deel 3.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Woensdag 11 december 2019 | Story: Hoge resolutie afbeelding maken

Bekijk meer stories