? Een jubileum logo / embleem ontwerpen

We hebben wat te vieren en dat betekend dat we mooie dingen kunnen gaan ontwerpen! Een van de klanten bestaat binnenkort 20 jaar en Slize mag de grafische uitingen voor het jubileum verzorgen. Gisteren zijn we fanatiek en creatief aan het designen geweest en hebben we de eerste serie uitingen klaargemaakt. Een van de eerste dingen die we gedaan hebben is een jubileum logo / embleem ontwerpen. Wat je op de foto’s ziet is de beknopte versie welke we in de vervolg ontwerpen gaan gebruiken.

Daarnaast hebben we nog een tweede versie ontwikkeld waar de ’20 jaar’ en de bedrijfsnaam in zitten verwerkt. We gaan nog niet vertellen voor wie het is maar de oplettende kijker kan uit het jubileum logo / embleem wel een en ander herkennen. We hebben het symbool namelijk ontworpen met de letters uit het bestaande logo. In een later stadium gaan we nog bezig met o.a. bieretiketten, bierglazen bedrukking, flyers, een leaflet, advertenties en een jubileumkrant. Tof project waar we zin in hebben. Binnenkort meer…
Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zaterdag 25 januari 2020 | Story: Jubileum logo maken

Bekijk meer stories