Een klein aantal kwaliteit visitekaartjes drukken voor Aalderson Rental in Enschede

Voor Aalderson Rental in Enschede realiseerde Slize de nieuwe visitekaartjes. We mochten een klein aantal kwaliteit visitekaartjes drukken voor de medewerkers. De visitekaartjes zijn van hoge kwaliteit en gedrukt op mooi stevig dik papier.

In het geval van Aalderson Rental hebben we drie soorten visitekaartjes gerealiseerd. Voor elke medewerker is een eigen versie gerealiseerd. Naast het drukwerk verzorgde Slize ook het grafisch ontwerp van de visitekaartjes.

Hoge kwaliteit visitekaartjes gaan langer mee

Om de kaartjes een lange levensduur mee te geven zijn ze afgewerkt met laminaat. Dit heeft een grot aantal voordeel. Zo zijn ze beter bestand tegen vlekken, krassen en vocht. Daarnaast voelen de kwaliteits visitekaartjes steviger aan en hebben ze, afhankelijk van je eigen voorkeur, een mooie matte of glanzende uitstraling.

klein aantal kwaliteit visitekaartjes drukken, Drukwerk Enschede (Twente)    Visitekaartjes drukken Enschede

Wil je ook een klein aantal kwaliteit visitekaartjes drukken?

Is dit ook iets voor jou? Wil je een klein aantal kwaliteit visitekaartjes drukken voor jezelf en/of jouw bedrijf? Een klein aantal kwaliteit visitekaartjes drukken is al mogelijk vanaf 50 stuks.

Een klein aantal kwaliteits visitekaartjes drukken is snel en goedkoop realiseerbaar. Voor slechts een kleine meerprijs heb je hoge kwaliteits visitekaartjes die jaren meegaan. Informeer naar de mogelijkheden, Slize denkt graag met je mee.

Meer werk zien?

Bekijk de diverse portfolio’s, het drukwerk, print en sign en/of het grafisch ontwerp voor een selectie van het werk. In de stories en impressies lees en zie je hoe en wat Slize realiseert, maakt en ontwerpt.

Donderdag 17 december 2020 | Story: Klein aantal kwaliteit visitekaartjes drukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!