Hoe gaaf is dat!? Je eigen koffiebekers bedrukken ☕

Je kijkt er toch even een tweede keer naar! Tegenwoordig kun je het zo gek nog niet bedenken en het kan geproduceerd en bedrukt worden. Zo hebben we weer een fraai stukje drukwerk gerealiseerd. We mochten koffiebekers bedrukken voor onze klant Aalderson uit Enschede. Volledig rondom bedrukt met een passende boodschap in eigen huisstijl. De bekers zijn gedrukt op een stevig karton waardoor de koffie niet te snel koud wordt. Wat uiteraard niet geheel onbelangrijk is. De bordeaux rode kleur geeft de bedrukte bekers bovendien een warme uitstraling mee en het groene randje weer een opvallend geheel. Dat is nog eens koffie aanbieden.

Wil je ook koffiebekers bedrukken?

Voorzien van eigen huisstijl of bekers bedrukken met eigen logo? Een mooi stukje drukwerk met een hoge attentie waarde. Relatief snel en goedkoop realiseerbaar. Interesse? Informeer even naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Woensdag 27 november 2019 | Story: Koffiebekers bedrukken

Bekijk meer stories