Korte animatie video maken als advertentie voor op social media

Voor de ‘Kerst’ koopzondagen in Centrum Oldenzaal mocht Slize de promotie verzorgen. Naast de gebruikelijke print advertenties in de week- en dagbladen en het drukwerk is er ook gewerkt aan de online en social promotie.

Zo mocht Slize een korte animatie video maken als advertentie voor op social media. De ontworpen basis bestanden zijn opgeknipt als losse elementen en vervolgens in elkaar gemonteerd. Op deze manier kun je een korte animatie video maken die qua look & feel perfect aansluit bij je offline en print campagne.

De animatie video heeft vanwege de tweede lockdown helaas slechts enkele dagen kunnen draaien. Hieronder het resultaat van de korte animatie video.

Waarom gebruik maken van een korte animatie?

Een korte animatie video maken biedt een aantal voordelen. Door het bewegende beeld en invliegende elementen in combinatie met geluid kun je net even iets meer attentie waarde creëeren. Er gebeurd toch ‘even’ iets op je scherm. Ook kun je een animatie video perfect inzetten voor je promotie of als advertentie(s) op de social media.

Doordat het een korte video betreft, van in dit geval slechts 12 seconden, zijn veel mensen geneigd de boodschap tot vrijwel het einde uit te kijken. Een korte animatie video wordt daardoor doorgaans ook net iets langer wordt bekeken als een eenvoudige afbeelding waarbij je voorbij scrollt. Kortom; het verhoogt de attentiewaarde.

Samen met Slize een korte animatie video maken?

Je komt ze steeds meer tegen, korte animatie video’s op de social media. Wil je ook samen met Slize een korte animatie video maken voor je bedrijf? Stuur even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. Slize gaat graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken. Meer video’s als deze zien? Check het YouTube kanaal van Slize.

Woensdag 9 december 2020 | Story: Korte animatie video maken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!