‘Sale has started’, een korte video animatie maken voor social media

De uitverkoop komt er weer aan en dat moet natuurlijk aangekondigd worden. Voor Ultimo Mode in Oldenzaal mocht Slize aan de slag met social media content. We maakten een visual voor social media en zetten deze om naar een korte video animatie.

Waarom korte (video) animaties?

Een korte video animatie maken is uitermate geschikt om in te zetten voor je promotie of als advertentie(s) op de social media. Doordat je werkt met een video heb je iets langer de tijd om je boodschap onder de aandacht te brengen.

Er wordt immers toch naar ‘gekeken’ in plaats van dat deze alleen snel voorbij scrolled in de feed.

In dit geval is er ingezet op de boodschap ‘sale has started’ met een snelle outro en referentie naar de zender Ultimo mode. De video is slechts 8 seconden lang en de boodschap is kort en simpel. Ideaal voor platformen als Facebook, Instagram en/of Tiktok.

Samen met Slize een korte video animatie maken?

Je komt ze steeds meer tegen, korte video animatie’s op de social media. Wil je ook samen met Slize een korte video animatie voor je bedrijf? Stuur even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. Slize gaat graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteert Slize wat er gemaakt wordt, met wie en voor welke klanten we aan het werk zijn. Meer video’s als deze zien? Bekijk het animatie portfolio.

Donderdag 1 juli 2021 | Story: Korte video animatie maken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!