Layer breakdown ✨ Bekijk hoe we een foto bewerken in Photoshop ??

Zo nu en dan kom je een beeld tegen dat gaaf is maar waar een en ander aan niet mooi aan is. Voor Fardau Blom Visagie in Oldenzaal gingen we een tijdje gelden een foto bewerken in Photoshop. Leuke (actie) foto van de twee dames maar er zaten een aantal lelijke plekjes in, een aantal harde kleur vlekken / vegen en een aantal overbelichte delen in het gezicht. We hebben dit process achter elkaar gemonteerd in een korte ‘layer breakdown’ video. ? Zie stap voor stap hoe we de foto bewerken in Photoshop en hoe deze steeds een stukje mooier wordt.

Dat wat een foto zo mooi maakt zit hem vaak in de details. Bij Slize zijn we daar gek op. De meeste beelden die we aangeleverd krijgen kijken we dan ook na en bewerken deze daar waar nodig. Een foto bewerken in Photoshop (in dit geval retoucheren) lijkt simpel maar je moet goed oppassen met wat je doet, of je scherm wel juist is afgesteld en of je niet te veel aan de foto bewerkt. Er zijn op internet talloze voorbeelden te vinden waarbij het goed verkeerd is gegaan. ?

In de toekomst willen we meer van deze ‘layer breakdown’ video’s gaan publiceren op het YouTube kanaal. Wil je ook daar geen updates missen? Druk dan even op abonneren en je ziet nieuwe video’s vanzelf verschijnen in je feed. Hieronder zie je het resultaat van de beeldbewerking in een voor/na visual. Met name bij de kaaklijn (links) en de wangen (rechts) kun je de foto verbetering en het resultaat goed zien. ??

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 14 januari 2020 | Story: layer breakdown

Bekijk meer stories