Lichtgewicht baliebordjes bedrukken voor de Tourist Info Oldenzaal

Voor de Tourist Info Oldenzaal mocht Slize baliebordjes bedrukken. Op de bordjes wordt aangegeven dat de Cadeaubon Oldenzaal ‘hier’ te verkrijgen is. Een handige manier om te communiceren. De bordjes zijn eenvoudig neer te zetten en door het lichte gewicht eenvoudig verplaatsbaar.

Waarom baliebordjes bedrukken?

Baliebordjes bedrukken heeft een aantal voordelen. Het is goedkoop en snel realiseerbaar. Het wordt geproduceerd uit erg lichtgewicht plaatmateriaal en kan voorzien worden van je eigen full-colour opdruk. Door het lichte materiaal is het uitermate geschikt om af te werken in een eigen gewenste vorm.

Goedkope baliebordjes bedrukken met handige standaard    Baliebordjes bedrukken en afwerken in eigen vorm - Oldenzaal - Twente

Hier kun je de meest creatieve uitingen van maken. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van het design laten uitsteken of een deel uitsparen uit de binnenkant. In de baliebordjes voor Oldenzaal hebben we de bovenste hoeken afgerond. Dit oogt iets vriendelijker en verstevigd de hoeken.

De baliebordjes hebben we voorzien van een handige standaard. Zo zet je ze in een handomdraai stevig neer en hoef je niet bang te zijn dat ze wegglijden of omvallen. En eenmaal weer ingeklapt nemen ze weinig ruimte in beslag.

Baliebordjes of reclame bordjes bedrukken is mogelijk van klein tot groot formaat. En zeg nou zelf… het ziet er een stuk verzorgder en professioneler uit als het ‘geprinte A4-tje’. Het nadeel van baliebordjes bedrukken zoals deze is dat ze enigzins gevoelig zijn voor krassen en deukjes. Je kunt ook kiezen voor een iets steviger materiaal om je bordjes uit te maken.

Kleine baliebordjes bedrukken - Drukwerk, print en sign van Slize Oldenzaal    Licht gewicht plaat materiaal bedrukken met standaard

Wil je ook baliebordjes bedrukken?

Bedrukte bordjes zoals deze zijn perfect voor de winkel, etalage, voor op een beurs of promotieavond. Zo kun je handig, verzorgd en goedkoop communiceren. Wil je ook baliebordjes bedrukken met je eigen boodschap? Of ben je op zoek naar ander print, drukwerk of sign? Stuur een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Maandag 21 september 2020 | Story: Baliebordjes bedrukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!