Een lichtgewicht reclamebord bedrukken voor De Boeskool Oldenzaal 

Opvallen met print! Bij Slize houden we van tastbare reclame. Voor de jubileum receptie van het zomerfeest De Boeskool is Lös in Oldenzaal mocht Slize een lichtgewicht reclamebord bedrukken. Een lichtgewicht reclamebord is makkelijk te vervoeren, makkelijk te bevestigen, is weersbestendig en relatief goedkoop om te produceren. Kortom een ideale manier om een boodschap te communiceren aan je bezoekers.

Slize mocht het lichtgewicht reclamebord bedrukken met alvast een stukje van de vernieuwde uitstraling van de Boeskool. De boodschap is duidelijk en helder, geen overbodige details maar duidelijke communicatie.

Lichtgewicht reclameborden bedrukken - Print, sign en drukwerk van Slize Oldenzaal    Reclamebord laten printen - Slize x 50e editie Boeskool is los Oldenzaal

De uiting is gedrukt op plaatmateriaal van enkele millimeters dik. Het reclamebord is bedrukt met een full-colour print en heeft een enigzins matte uitstraling. Handig, zo heb je geen last van zonlicht en reflecties.

Buitenreclame is en blijft een goede manier om te communiceren. Het trekt de aandacht, heeft vaak een groot formaat en een simpele duidelijke boodschap. Je ziet het niet voor niets overal in het straatbeeld terugkomen.

Lichtgewicht reclameborden kun je ook op diverse manieren bedrukken, afwerken en zijn op verschillende manieren te gebruiken. De afmeting is variabel en naar wens aan te passen.

Wil je ook een lichtgewicht reclamebord bedrukken?

Wil je ook goedkoop opvallen met een fraai stukje reclame en wil je ook een lichtgewicht reclamebord bedrukken? Of ben je op zoek naar ander print, sign of drukwerk? Stuur een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 6 augustus 2020 | Story: Reclamebord bedrukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!