Geef je logo een extra touch, logo animatie voor MANS Events in Oldenzaal

Bewegende logo’s, je ziet ze steeds vaker op de socials en in video’s verschijnen. In een tijd waarin video, content creatie en social media veelvuldig gebruikt worden is het belangrijk dat je opvalt en de aandacht trekt. De boodschap moet overkomen, opvallen maar ook blijven hangen. Logo animatie kan hier aan bijdragen.

Wat is een logo animatie?

Een logo animatie is de bewegende versie van het logo. Een logo animatie geeft je logo een extra touch en zorgt voor net even iets meer aandacht op je logo. En dat is belangrijk, je wilt immers dat mensen je logo onthouden / herkennen.

Waarvoor gebruik je een logo animatie?

In dit geval gaat de klant, MANS Events in Oldenzaal, de animatie inzetten en gebruiken als afsluiting van hun eigen presentaties en video content. Een tak binnen de hedendaagse reclamebranche die steeds belangrijker wordt en grootschalig wordt ingezet. Je logo animeren kan de merkwaarde versterken.

Logo animeren in drie versies

Voor MANS events hebben we bovenstaande logo animatie gemaakt in drie versies. Het logo ontwerp, dat Slize in 2020 heeft ontworpen, is opgeknipt in delen. Deze ‘basis elementen’ hebben we vervolgens gebruikt voor de logo animatie. Doordat de basis (bron) bestanden goed zijn kunnen deze probleemloos binnen de animatie programma’s worden omgezet.

Eenmaal ingeladen binnen het animatie programma hebben we het logo weer in elkaar gemonteerd. Hierdoor ontstaat er logo ontwerp dat uit losse lagen bestaat. Met deze losse elementen kunnen we vervolgens de logo animatie maken. Verloopjes, kleureffecten, bewegingen en lijnen kunnen allemaal bewerkt worden.

Een complete versie van 9 seconden en twee verkorte en vereenvoudigde versies van 5 en 7 seconden. Benieuwd? Bekijk ze op het YouTube kanaal van Slize.

Samen met Slize een logo animatie maken?

Lijkt je dit ook iets? Wil je ook een logo animatie laten maken van je eigen logo? Logo animaties zijn relatief snel en goedkoop te realiseren mits de basis bestanden goed zijn. Het is wel van belang dat je hiervoor een goed en geschikt logo ontwerp hebt.

Heb je nog geen goed logo? Ook hierbij kan Slize je helpen. Stuur even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. Slize gaat graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken. Meer videocontent zien? Bekijk ze hier op het YouTube kanaal van Slize.

Manadag 8 februari 2021 | Story: Logo animatie

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!