Van pixels naar vector, een logo digitaliseren

Omdat een goed logo essentieel is ☝️? Ongelofelijk hoeveel bedrijven dit nog niet goed voor elkaar hebben. Ja maar een logo laten maken is zo duur of ‘ik kan dat zelf wel’ of ‘kan wel gratis via internet’. Het vervelende is dat je in de meeste gevallen je jezelf vanzelf tegen komt. Om een logo goed en divers te kunnen gebruiken heb je een vector bestand nodig. Dit is niets meer en minder als een simpele lijntekening van je logo.

Vandaag zijn we aan de slag gegaan voor een klant die ook geen goed logo (meer) had. We hebben het bestaande ontwerp sterk uitvergroot en vervolgens met de nodige precisie overgetrokken. Daarnaast hebben we gelijk de kleuropbouw logischer gemaakt zodat dit ook klopt in het uiteindelijke drukwerk. Heb je ook geen goed vector logo en wil je ook je logo digitaliseren? Neem dan even contact op. Een logo digitaliseren hoeft helemaal niet duur te zijn, is vrij snel realiseerbaar en het profijt dat je er van hebt is groot.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 19 november 2019 | Story: Logo digitaliseren

Bekijk meer stories