Witte logo stickers op maat voor Ultimo Mode in Oldenzaal ✨ 

Voor Ultimo Mode in Oldenzaal realiseerde Slize logo stickers op maat.  Een stukje drukwerk / sign dat we steeds vaker verzorgen voor het klantenbestand. Voor deze logo sticker hebben we materiaal gebruikt dat je ook terugziet bij snijbelettering. Handig, sterk en weersbestendig.

Omdat de letters zijn uitgesneden zijn kun je de logo sticker op maat simpel plakken en is het eindresultaat zichtbaar als losse letters. Het is iets meer werk maar het staat mooier en netter als een complete sticker. Bij een gewone logo sticker zie je namelijk een rand en is er kleurverschil is ten opzichte van de achter-/ ondergrond.

Witte snijbelettering - Fashion as a lifestyle Oldenzaal    Witte vinyl stickers uit folie snijden - Buitenreclame Oldenzaal

Voorbereiden en handig zelf monteren

Middels een transfer hebben we de stickers klaargemaakt voor de klant. Deze was vervolgens na een korte uitleg eenvoudig zelf te plakken. Het eindresultaat (zie foto’s) ziet er goed, de plantenpakken fleuren het straatbeeld mooi op en de logo stickers vallen goed op. Inmiddels worden ze ook gebruikt in de mode foto’s.

Logo stickers op maat nodig?

Wil je ook logo stickers op maat laten maken? Of zoek je logo stickers in eigen vorm? Stuur even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Dinsdag 25 augustus 2020 | Story: logo stickers op maat

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!