Luxe en exclusief drukwerk voor Pauw Lifestyle Oldenzaal ✨

Als je jezelf aan het onderscheiden bent met een eigen collectie hoort daar natuurlijk ook een mooi label bij. Voor Pauw Lifestyle in Oldenzaal zijn we eigen labels aan het ontwikkelen. De labels moeten een luxe uitstraling hebben, niet te schreeuwerig zijn maar toch opvallen. De primaire kleuren waar Pauw mee werkt zijn wit en zwart, een mooie aanvulling daarop is goud. Sowieso zijn goud en zwart een combinatie die goed samengaan, het trekt zonder meer de aandacht.

Uiteindelijk moet het een label worden waar je toch net even wat langer naar kijkt en een stukje exclusief drukwerk dat je niet zomaar weg gooit. Met elkaar net even wat anders dan het standaard drukwerk en dat vinden we dan ook gewoon gaaf! ?? Het hoeft niet altijd de meest uitbundige en spectaculaire opmaak te zijn om tot een mooi resultaat te komen. Soms zit het het gewoon in de afwerking en materiaalkeuzes.

Voor de opmaak hebben we gekozen voor mooie magere letter die goed aansluit bij het logofont. Op de achterkant is het veertje uit het logo verwerkt. In de hoek worden de labels voorzien van een klein gaatje zodat ze eenvoudig zijn te monteren aan de producten. Ben je ook op zoek naar net even wat anders en wil je ook luxe en/of exclusief drukwerk? Informeer even naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Update: De labels zijn inmiddels klaar, bekijk hier het resultaat.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Vrijdag 17 januari 2020 | Story: exclusief drukwerk

Bekijk meer stories