Luxe roll-up banners drukken voor De Wethouder ‘First Floor’ in Denekamp

Voor de nieuwe ‘First Floor’ van De Wethouder in Denekamp mocht slize luxe roll-up banners drukken. Het nieuwe exclusieve restaurant is gevestigd boven de food- en drinkclub van De Wethouder en opende onlangs de deuren. Bij De Wethouder ‘First Floor’ ligt de focus op luxe en exclusief dineren.

De roll-up banners zijn voorzien van een full-colour print passend bij de uitstraling. De banners worden gebruikt als bewegwijzering en staan gepositioneerd bij de trap. Vandaar ook het symbooltje op de banner.

Rollbanner casette luxe - Slize drukwerk Denekamp    Voet roll-up banner luxe

Roll-up banners drukken, super handig!

Roll-up banners zijn een uitstekende en low-budget presentatie mogelijkheid. Ze zijn makkelijk te verplaatsen en daar in te zetten waar je ze nodig hebt. Roll-up banners drukken kan in diverse formaten en op verschillende materialen. In dit geval hebben we gekozen voor een wat luxere roll-up banner.

De roll-up banner heeft een kwalitatief betere voet als de standaard ‘budget’ roll-up banner. Hierdoor blijft deze beter staan en staat hij ook stabieler. Bij het opruimen verdwijnt het doek gemakkelijker in de casette en daarnaast ziet de casette er ook mooier uit.

Een ander voordeel bij roll-up banners drukken is dat deze licht van gewicht zijn en eenmaal ingepakt erg compact is. Bij de banner hebben we een draagtas geleverd, handig voor het transport.

? Door o.a. bovenstaand genoemde voordelen zie je roll-up banners ook veel gebruikt worden op beurzen en in stands op bijvoorbeeld evenementen.

Goedkope roll-up banners drukken - Slize Oldenzaal x Denekamp    Luxe roll-up banners drukken - Drukwerk Denekamp van Slize Oldenzaal

Naast de roll-up banners verzorgde Slize ook de online communicatie, maakte we een promotievideo en realiseerden we luxe cadeaubonnen, presentie kaartjes, spandoeken, advertenties, inlays en de menu- en drankenkaarten. Hier zie je binnenkort meer van terug in het portfolio en de stories.

Benieuwd naar de nieuwe First Floor? Bekijk hier een impressie van de First Floor.

Wil je ook roll-up banners drukken?

Op zoek naar drukwerk en wil je ook (luxe) roll-up banners drukken zoals deze? Of ben je op zoek naar ander drukwerk, print of sign? Stuur ons even een berichtje of druk op de ‘Dat wil ik ook’ knop hieronder. We gaan graag voor je aan de slag.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 8 oktober 2020 | Story: Luxe roll-up banners drukken

Bekijk meer stories    Dit wil ik ook!

Dit wil ik ook!