Weggevertjes, mutsen met geborduurd logo embleem ??

>Relatiegeschenken, cadeau’s en weggevertjes doen het altijd goed met de feestdagen. En als je iets weggeeft dan moet je uiteraard wel zorgen dat je logo en/of bedrijfsnaam erop vermeld staat. Voor Aalderson in Enschede en hun nieuwe firma ‘Aalderson Rental’ realiseerden we mutsen met een geborduurd logo embleem. De klant liep tegen het probleem aan dat de bedrukking niet groot genoeg kon. De oude mutsen waren voorzien van een te kleine opdruk. Aan Slize de vraag of dat niet anders kon.

We realiseerden geborduurde/bedrukte mutsen met een veel groter embleem voor de klant. De opdruk is nu bijna 3 keer groter dan de oude opdruk waardoor deze gelijk een stuk meer opvalt. We verwerkten de drie gevraagde elementen; Aalderson, Aalderson rental en www.twentecontainer.nl in een compact embleem. Zo staat alles mooi compact bij elkaar, krijg je geen wirwar aan uitingen op je relatiegeschenk en passen de verschillende uitingen ook mooi bij elkaar. De klant was blij met het eindresultaat, ze hebben wat moois om weg te geven en ook de medewerkers lopen er lekker warm bij in de wintermaanden.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Donderdag 9 januari 2020 | Story: geborduurd logo embleem

Bekijk meer stories