Een originele muziek poster maken voor het ‘Smokkelblues Festival’ Overdinkel

Nieuwe uitstraling en dan heb je wel vet artwork nodig! We zijn bezig geweest met de visual voor het ‘Smokkelbues Festival’ in Overdinkel. Dit tweede editie van het evenement vindt plaats op zaterdag 25 april bij ’t Trefhuus en krijgt een nieuwe uitstraling.

Onlangs hebben we al een nieuw logo ontworpen voor het festival en nu mogen we aan de slag met het event artwork. Tof om te doen, zo creëren we letterlijk weer vanuit het niets ‘iets’. ✨ Van begin tot eind getekend, uitgewerkt, bewerkt en gemonteerd door Slize.

muziek instrument verwerken in een poster    blues poster maken overdinkel

Om mooi passend artwork te maken heb je natuurlijk elementen nodig die refereren aan het onderwerp. In de foto’s zie je de elementen die we gebruikt hebben om het artwork te maken. Vanaf hier zijn we een middag aan de slag gaan met vrijstellen, monteren, beeldbewerking, belichting, schaduwpartijen en perspectief.

Daarnaast hebben we uiteraard rekening gehouden met het kleurgebruik om een mooi matchend geheel te krijgen. En zo ontstaat de basis van een muziek poster maken. Het resultaat zie je later terug in het portfolio.

Wil je ook samen met Slize een muziek poster maken?

Neem contact op via mail@slize.nl en informeer naar de mogelijkheden, we gaan graag voor je aan de slag. Meer updates als deze zien? Blijf de website in de gaten houden.

Meer werk zien?

Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Zondag 23 februari 2020 | Story: Muziek poster maken

Bekijk meer stories