Nieuw event design ? Poster Apres Ski Party

Jodelahitiiiii!!! We mochten aan de slag met een nieuw event design voor de Lutscher Alm gelegen tussen Enschede en Losser. Een compleet redesign voor de jaarlijkse Après Ski Party.

Alle oude ontwerpen werden aan de kant geschoven en we begonnen te ontwerpen vanaf een blanco vel. Maximaal gebruik van kleur en beeld en zo creëerden we tof en fris nieuw artwork. De klant was positief verrast en enthousiast. De ‘wow wat gaaf’ is toch wel een van de gaafste reacties die je kunt ontvangen op je werk. Missie poster Apres Ski Party geslaagd!

Het artwork is opgebouwd uit allemaal kleine elementen die te maken hebben met Apres Ski, muziek, DJ, skiën, winter, feest en karakteristieke pullen bier. Zo match het artwork perfect bij de content en hebben we een mooie visual die we kunnen gebruiken in de rest van de campagne bestaande uit spandoeken, website visuals, een ticket ontwerp en social media design. Nog een aantal dagen tot het evenement und dann wird es richtig gemütlich!

Meer werk zien?
Stories zijn er om te delen en dat gaan we doen. In de stories zie je het grafisch werk van Slize. Hier presenteren we wat we doen, wat we maken en voor/met wie we werken.

Woensdag 7 maart 2018 | Story: Poster Apres Ski Party

Bekijk meer stories